Nereus Barrica 2009, Premi Arrels del Vi 2012

El divendres, 18 de Maig, ens van comunicar la gran notícia que el nostre vi, Nereus Barrica 2009, havia estat guardonat amb el Premi Arrels del Vi 2012, en motiu de la fira que duu el mateix nom i que tindrà lloc el pròxim 26 i 27 de Maig a Sant Martí d’Empúries.

El passat 18 d’Abril es va celebrar el tast a cegues per escollir els vins guanyadors i, entre els diferents vins dels 21 cellers participants, Nereus Barrica 2009 s’ha situat entre els tres primers de la categoria vins negres.

Entre els membres del jurat, dirigits per Rafel Sabadí, sommelier del Restaurant El Roser 2, s’hi trobaven tretze dels millors sommeliers de la província de Girona com, per exemple, Clara Isamat del Restaurant Pera Batlla, Jordi Grau de Vins i Licors Grau o Josep Maria Cuadrat del Restaurant La Gamba. També hi van participar els sommeliers Joan Jordà, Màrius Jordà, Clara Antúnez, Anette Wagberg, Carles Domínguez, Joan Gusó, Marina Hortelano, Miquel Ros, Rafel Tubau i Carlos Ventura.

Amb aquesta gran notícia, consolidem la nostra filosofia de vins de qualitat i fem un pas endavant cap al posicionament d’AV Bodeguers com un celler de referència en la DO Empordà.

Per a més informació: www.arrelsdelvi.com