Nereus Selecció 2010

MODERN AMB ESSÈNCIA DE TERRITORI

Merlot (50%), Syrah (35%) i Garnatxa Negra (15%). Raïm cultivat i seleccionat a la propietat. Cada varietat es verema en el seu moment òptim i es vinifica i cria independentment. De l’anyada 2009 es van produir 4.250 botelles.

Procés d’elaboració. Microrecolecció manual amb caixes de 20 Kg. Elaboració en dipòsits d’inox de 1.500 a 2.000 kg (microvinificacions). Selecció de llevats i temperatura de fermentació per cada varietat.

Criança. En botes de roure francès i americà durant un mínim de 12 mesos. Mínims processos de clarificació i filtració. Repòs en botella 18 mesos.

Nota de tast. . Color cirera picota intens, brillant, espès, glicèric i elegant, amb molta intensitat cromàtica. Aroma complex amb confitures, rosa, prunes, gerd, taronja i regalèssia. Tocs de sotabosc. En boca sensació d’acidesa fresca que combina amb tanins molt ben polits. Estructura notable, equilibrat amb fusta ben integrada i llaminer. Essència de Territori.

Puntuacions. Nereus Barrica ha obtingut bones puntuacions en les prestigioses guies de vins Peñín i de Catalunya (86). Wine Advocate el va puntuar amb un 88.